fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
29 € + DDV
Get Started

Program za moške
po 35. letu

Trening za vse tiste prave moške, ki tudi po 35. letu želite ostati v aktivni formi.

Ostanife v najboljši možni formi s programom Complete Life za moške po 35. letu starosti. Program je namenjen za začetnike, ki bi radi prišli v formo in za tiste bolj zahtevne. Program vadbe si lahko sami regulirate po napotkih, poleg specifičnega treninga vadb, ki so vse z lastno težo, pa prejmete še različne jedilnike in nasvete za uravnavanje hormonov.

Nejc

Nejc Kofler je vaditelj, trener in inštruktor fitnesa, ki ima opravljen tudi TPI fitness for golf- licenco za fizično pripravo golfistov in drugih športnikov in rekreativcev. Nejc deluje na različnih področjih, je športnih že od majhnega, košarkar, judoist, smučar, plezalec. Usposoblje je za programe za pridobivanje mišične mase, vadbe za gibljivost, izgubljanje teže, vadbe za gibljivost. Izvaja specifične vadbe za športnike in rekreativce in tiste, ki bi radi ostali v formi.

Program 35+ je prilagojen program za moške, ki niso več fantje, ampak so odrasli moški, ki jim je mar za svoje zdravje in izgled, predvsem pa za počutje in vitalnost.

Moški po 35, 40 letu potrebujejo rahlo drugačen način prehrane in treningov zaradi začenjanja upadanja testosterona. Po tem letu je treba treninge in prehrano prilagoditi, če želimo dosegati dobre rezultate, povečati testosteron in poskrbeti za mišično maso, s pravilno prehrano pa se znebiti odvečnih oblog, še posebno okoli trebuha, kjer moški po tem letu začnejo opažati največ sprememb, čeprav se enako prehranjujejo, kot so se nakaj let nazaj in enako trenirajo. Potrebno je sprejeti dejstvo, da se naše telo z leti spreminja, s pravilno prehrano in vajami pa z lahkoto ostajamo v najboljši formi!