fbpx

SAMOZAVEST PRED KAMERO

49,00 + DDV

Kategorija:

SAMOZAVEST PRED KAMERO

Ljudje imajo večji strah z nastopanjem in govorom v javnosti, bodisi v živo, bodisi na socialnih omrežjih, kot jih je strah smrti.

Trema, potenje, tresenje glasu in kolen, globoko dihanje in strah bosta s programom Samozavest pred kamero hitro le še bled spomin v preteklosti. 

Video je tisti, ki najbolje konvertira na socialnih omrežjih in nasploh, zato je pomembno, da se naučimo suverenega in samozavestnega nastopanja,  ki nam bo koristil v življenju v številnih situacijah, pri razgovorih za službo, nastopanju v javnosti, dajanju govorov, pri prezentacijah, povezovanju s sledilci na socialnih omrežjih. 

Naučili se boste, kako ste s triki in vajami lahko veliko bolj samozavestni, suvereni, privlačni, prepričljivi, zaupljivi in avtentični.

Povečali boste komunikacijo, nastop in prezenco, govorili boste jasno in razločno, saj se boste naučili boljše artikulacije. Iz introvertirane osebe se boste spremenili v ekstrovertirano, ki je všeč vsem.

Izvedeli boste, kako lahko sami posnamete videe za socialna omrežja, da se bodo vaši sledilci povezali z vami in da bodo postali vaši fani in kupci.

Kaj vse morate vedeti o tem, kako posneti video, katero opremo uporabiti, kaj v resnici potrebujemo in kako se lotimo snemanja videov. Kako ga obdelamo, da za to ne porabimo nič denarja.

Kot radijska in TV voditeljica ter moderatorka številnih javnih prireditev, nastopov in predavateljica sem v zadnjih 20 letih nanizala ogromno izkušenj na področju javnega nastopanja in se iz introvertiranega in tihega dekleta spremenila v komunikativno in samozavestno žensko, ki je suvereno vodila številne TV oddaje in radijski program ter odvodila številne javne prireditve, med drugim 4 x zapored Miss Universe v živo, World Top Model Slovenia, oddaje Musicinfo, Smeha polna skleda, Pod žarometi, Complete Life, TV poročila. Redno pa tudi predavam podjetnikom in diplomantom. 

On line program temelji na mojih 20 letnih izkušnjah, ki jih imam kot lastnica PR in marketinške Agencije Ekskluzivno, social media strateg, manager in coach. V svoji karieri sem speljala že 3.000 projektov in pomagam podjetnikom do preboja, vidljivosti, prepoznavnosti in uspeha. Za svoje delo sem prejela mednarodno nagrado Lady of the year za uspeh, doprinos družbi in preboj v tujino s svojimi lastnimi blagovnimi znamkami. Nastopanja v javnosti učim številne podjetnike in znane osebnosti, modele in vse, ki se želijo prebiti iz svoje lupine in cone udobja.