fbpx

Complete Life

Complete Life je modrost zbrana iz vseh področij našega življenja za izboljšanje samega sebe na vseh nivojih.
logo-chorchyp-rdeca-1

Združuje področja, body (telo), mind (um), nutrition (prehrana) in knowledge (znanje).

Idejni oče znamke Complete Life je svetovni prvak v kick boxu, profesionalni borec, osebni trener in trener borilnih veščin, Denis Chorchyp. Complete Life brand je razvil skupaj s Kaly Kolonič, uspešno lastnico PR Agencije Ekskluzivno, osebno svetovalko za prehrano, Umetnostno life coach terapevtko z diplomo iz Energijske medicine, učiteljico Super Spomina in trenerko tae-fita, pilatesa in dance aerobike.

Complete life

Chorchyp in Kaly sta okoli sebe zbrala profesionalen team strokovnjakov na različnih področjih in ustvarila celosten Complete Life team.

Od kje ideja za Complete Life?

Denis Chorchyp je dolga leta pogrešal celostno zgodbo, s katero bi lahko pri svojih tečajnikih dosegel vrhunske rezultate na vseh področjih, telesno, fizično, mentalno in duhovno. Skupaj s Kaly Kolonič sta zadnjih 20 let svoje kariere pogrešala programe, ki bi bili narejeni celostno, popolno, z eno besedo-complete. In ker jih nista našla pri nas, niti v tujini, sta se odločila združiti svoje bogato znanje, se obkrožiti še z ostalimi strokovnjaki in poskrbeti za resnično celostno zgodbo, ki je do zdaj še ni bilo.
Celoten Complete Life team je do zdaj delal samo individualno z ljudmi, tokrat pa združujejo svoje moči v programih, ki bodo dostopni prvič tudi on-line.
Complete Life predstavlja to, kar ste od vedno pogrešali in niste našli, sploh pa ne na enem mestu. Programi so prilagojeni tako za tiste, ki se raje izobražujete online, kot za tiste, ki radi treninge in dogodke obiščete v živo.