fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
15€ + DDV
Get Started

ANALIZA TRENUTNEGA STANJA IN PRILOŽNOSTI

PODROBEN ODGOVOR NA VAŠA TRI VPRAŠANJA IN PREDLOG NAJBOLŠIH MOŽNIH IZIDOV DANE SITUACIJE

Analiza trenutnega stanja in priložnosti je podroben odgovor na vaša tri poljubno zastavljena vprašanja. Gre za opis dane situacije in predlog najboljših možnih izzidov le te. Vprašanja, ki jih postavite so lahko čisto poljubna in tudi zelo konkretna, ali pa splošna na temo osebnosti, posla, zdravja, ljubezni …

Analiza je narejena na osnovi vaših rojstnih podatkov in treh konkretnih vprašanj in jo prejmete v pisni obliki na A4 strani.

O Suzani Skamlič- Clari

Po prvem stiku z energijami preko Tarota je Suzana, ki je slovenski javnosti bolj poznana kot  Clara, spoznala tudi tehnike čiščenja energij. Ljudje se na njo obračajo za svetovanje na vseh področjih življenja, vedeževanje, analizo osebnosti na podlagi rojstnega datuma ter za čiščenje energij. Clara svetuje posameznikom in podjetnikom ter ljudem, ki jih zanima, ki se znajdejo v situacijah, ko ne vedo kako naprej- pomaga jim z odgovori in jim svetuje, katero pot naj uberejo in kaj je v danem trenutku najboljše za njih.

Cena: znižana iz 45€ na 15€ + DDV

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.