fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
15€ + DDV
Get Started

ANALIZA UJEMANJA MED PARTNERJEMA

PODROBNA ANALIZA VAJNIH KARAKTERJEV, UJEMANJA, VAJNIH SKUPNIH POTENCIALOV IN IZZIVOV V PARTNERSKEM ODNOSU

Analiza ujemanja med partnerjema je podrobna analiza vajinih karakterjev. Prejeli boste opis, kako se ujemata med sabo, kaj je vajin skupni potencial in kaj so vajini izzivi v partnerskem odnosu. Z analizo boste lažje pluli v isto smer z vašim partnerjem in bolj suvereno krmarili skozi ljubezensko-partnerski odnos.

Analiza ujemanja je narejena na osnovi vaših in partnerjevih rojstnih podatkov in jo prejmete v pisni obliki na A4 strani.

O Suzani Skamlič- Clari

Po prvem stiku z energijami preko Tarota je Suzana, ki je slovenski javnosti bolj poznana kot  Clara, spoznala tudi tehnike čiščenja energij. Ljudje se na njo obračajo za svetovanje na vseh področjih življenja, vedeževanje, analizo osebnosti na podlagi rojstnega datuma ter za čiščenje energij. Clara svetuje posameznikom in podjetnikom ter ljudem, ki jih zanima, ki se znajdejo v situacijah, ko ne vedo kako naprej- pomaga jim z odgovori in jim svetuje, katero pot naj uberejo in kaj je v danem trenutku najboljše za njih.

Cena: znižana iz 45€ na 15€ + DDV

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.