fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
49€+DDV
Get Started

DRUŽABNI PLESI V PARU STANDARDNI PLESI

ZAČETNA STOPNJA

V tretjem paketu gre za DRUŽABNI PLES V PARU – začetne stopnje, ki je namenjena vsem, ki bi se želeli naučiti plesnih osnov STANDARDNIH PLESOV V PARU. Paket vsebuje uvod v standardne plese v paru in štiri standardne ples, ki so angleški valček, tango, dunajski valček in foxtrot. 

Vsak ples ima svoj video, v katerem je predstavljen:

  • UVOD (predstavitev plesa in njegovih glavnih značilnosti)

  • UČENJE, RAZLAGA IN DEMONSTRACIJA KOREOGRAFIJE V PARU (plesnih korakov, elementov, figur)

  • ŠTETJE KOREOGRAFIJE V PARU(prikaz spredaj in iz strani)

  • RAZLAGA IN DEMONSTRACIJA PLESNE DRŽE pri posameznem plesu

  • DEMONSTRACIJA KOREOGRAFIJE PLESA V PARU PO GLASBI

Vsak video vam ponuja celosten vpogled v posamezni ples, vse od razlage, predstavitve in izvora plesa, do učenja koreografije in osnovnih elementov plesa v paru, štetja, plesne drže, ki plesu doda estetski pridih in eleganco, do demonstracije koreografije po glasbi.

MARTINA PLOHL – je plesna trenerka, profesionalna plesalka in koreografinja, lastnica plesnega studia Plohl in avtorica plesnega priročnika.

V 21 letni karieri je bila večkratna državna prvakinja Slovenije v standardnih in latinskoameriških plesih, ter v kombinaciji desetih plesov in državna prvakinja Ukrajine v latinskoameriških plesih v članski kategoriji. Slovenijo je zastopala na mnogih svetovnih in evropskih prvenstvih med mladinci, starejšimi mladinci in člani. Martinino uspešno plesno pot odlikujejo tudi številne zmage največjih mednarodnih plesnih tekmovanj naziva WORLD OPEN, finalne uvrstitve in medalje na Evropskih in Svetovnih pokalih, zmaga na pokalu Evropske Unije , 7. mesto na svetovnih igrah in 13. mesto na svetovni rang lestvici v konkurenci več kot 2000 plesnih parov.  

V letu 2017 je sodelovala v 1. sezoni slovenske različice showa Strictly Come Dancing ali Zvezde plešejo. S svojim soplesalcem,Denisom Porčičem- Chorchypom – svetovnim prvakom v kickboksu in reperjem, se je prebila vse do super finala in na koncu zasedla 2. mesto. 2019 pa je izdala tudi svoj prvi plesni priročnik z naslovom Principi in metode učenja ter poučevanja športnih plesalcev, namenjen vsem plesalcem in trenerjem.

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.