fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Astrološka napoved za 2021

by ANDELKA SUBASIC

ZA PONUDBO IN CENIK VAŠE OSEBNE, PARTNERSKE ALI POSLOVNE IN ŽIVLJENJSKE ANALIZE
NAM PIŠITE NA NAŠ EMAIL.

Znana hrvaška astrologinja Andelka Subašić je v osebni in poslovni astrologiji izjemno cenjena in svetuje strankam z vsega sveta. Je diskretna, zanesljiva, profesionalna, zvesta strankam in izkušena.

Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Zagrebu, nato je opravljala vodstvene funkcije na področju trženja. Poklicno se ukvarja z osebnim in poslovnim svetovanjem.Uredila je in vodila svetovalne televizijske oddaje, v katerih je vodila veliko ljudi iz javnega življenja. Že leta sodeluje z internetnimi portali (Večernji list, Nacional) in revijami.Ustvarila je in vodi svoj internetni tečaj odličnosti in spletni tečaj poslovne astrologije.

Objavila je knjigo uspešnic “Vzemi usodo v svoje roke”.

Njena posebnost je poslovna astrologija, namenjena menedžerjem in podjetnikom iz različnih poslovnih dejavnosti ter lastnikom podjetij in obrti.

” Vestni menedžer in poslovnež, ki želi dolgo preživeti v poslu, bo uporabil storitve in nasvete analiz, ki jih ponuja poslovna astrologija, ki vam omogočajo, da začutite občutljivost ključnih trenutkov podjetja.

Izkušnje kažejo na podobnost med gibanjem planetov in trendi v družbenem, gospodarskem in političnem okolju. Analiza sončnega sistema v določenem času in kraju prepozna potencialno stresno obdobje za vlagatelje, podjetja in poslovne sektorje.

V mnogih primerih lahko za prelomnice določimo konkretne, konkretne datume in določimo tudi tržne sektorje, ki se bodo dvigali in padali. To so koristni vložki, zlasti če se uporabljajo v kombinaciji s skupno poslovno analizo.

ZA PONUDBO IN CENIK VAŠE OSEBNE, PARTNERSKE ALI POSLOVNE IN ŽIVLJENJSKE ANALIZE
NAM PIŠITE NA NAŠ EMAIL.