fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
35€ + DDV
Get Started

bikini beach body

4 tedenski program do zapeljive postave

BIKINI BEACH BODY program je eden izmed tistih kratkih programov, ki jih enostavno morate vedno imeti pri roki. Še posebej, ko se odpravljate na zaslužen dopust. 4 – tedenski program je sestavljen iz 10-ih kratkih vodenih vadb, ki so razdeljene na večsklopov oz. 

treningov: 

-Noge & Zadnjica 

-Raven Trebuh 

-Kardio & Zgornji del telesa 

-Celotno telo 

Dodan je še posebni del, ki pa je namenjen raztezanju, mobilizaciji in večji fleksibilnosti telesa: 

-Flexible Mobility 

-Interval Stretch & Tone 

(ti dve seriji sta v anglešǩem jeziku iz moje spletne telovadnice). 

Vadbe so smiselno razporejene skozi vse 4 tedne. Vsak dan sta na sporedu 2 vadbi. Kako jih boste oddelali, pa je odvisno od vas: 

  1. vadba kot “Burn Out” po 

vašem običajnem treningu 

  1. vadba z 2-3 ponovitvami 
  2. vadba z 2-3 ponovitvami + 2. vadba 

VADBENI STILI 

Vadbeni stili v Bikini Beach Body programu so:Intervalni Trening 

1.Trening s ponovitvami 

2.Krožni trening 

3.Tabata 

4.AMRAP 

5.Fleksibilnost in mobilnost 

KAJ BOSTE POTREBOVALI? 

Za izvedbo vseh vadb boste potrebovali samo svoje telo, podlogo oz. brisačo in Booty Band oz. elastiko. Če pa slučajno le-te nimate, lahko popolnoma vse vadbe oddelate tudi brez elastike. Če pa imate pri roki kakšne utežke, jih enostavno vključite v trening in si tako povečajte intenzivnost vadbe. 

Ko sem sestavljala program in vaje, sem imela v mislih najbolj enostavno različico vadb, ki jih lahko brez problemov odvadite kjerkoli ste. Na počitnicah ali doma. Vadbe so učinkovite in predvsem zabavne. 

Za še večjo motivacijo za vadbo in za vašo bikini postavo pa bodo zagotovo poskrbele čudovite lokacije iz sanjskih Sejšelov. 

Ajde, gremo v akcijo!

FITNES TRENERKA MAJA AGRIPPINE 

Maja Agrippine je licencirana osebna trenerka, trenerka skupinske funcionalne vadbe, inštruktorica Nirvana Fitnes vadbe, power joge in drugih oblik treninga, in športna nutricionistka. Ze večkot 6 let živi in deluje na sanjskih Sejšelih, kjer ima podjetje Maya’s Fitness – Design Your body. 

Prav tako deluje kot “online” trenerka, s številnimi programi in tedenskimi urniki vadb, na svojem fitnes spletnem portalu, Fitnessbymaya.com. 

Maja je skozi leta in leta, kot preprost hobi, razvijala svojo strast do fitnesa in treningov, zdravega prehranjevanje in načina življenja, dokler ta strast ni dozorela in prešla v pravo poslovno priloznost. 

Majo je pot v svet fitnesa, funcionalne vadbe in zdravega načina življenja ponesla novica o prirojeni srčni napaki. Da bi se izognila potrebni operaciji, je vzela usodo v svoje roke in popolnoma spremenila svoj življenjski stil. Postopoma je uvajala nove navade, dokler te navade niso prešle v popolnoma normalen vsakdanji ritem. Spremenila je način prehranjevanja; iz vsejedke je prešla na hrano, ki je 100% rastlinskega izvora in v svoj tedenski urnik uvedla 4-5 dni, namenjenih h gibanju. 

Na začetku njene fit poti je bila prva strast tek, dokler le-tega ni zamenjala funkcionalna vadba, z lastno telesno težo in s preprostimi utežmi in drugo opremo, ki jo lahko uporabljamo doma. Prav tako je na seznam novih navad dodala dnevno meditacijo in jogo, kot del sproščanja, spoznavanja samega sebe in odkrivanja lastnega poslanstva in potenciala. Vse to se je odvijalo v okviru hobija in stvareh, ki so jo izpopoljnevale. Dokler ta hobi ni postal dobičkonosen posel. 

Maja je tudi mamica skoraj 3-letnemu sinku, na katerega že sedaj pozitivno vpliva s svojim zdravim in fit načinom življenja. Hkrati pa spodbuja vse mamice, da si vzamejo vsaj 30 min na dan samo zase in da poskrbijo za svoje telo, um in duso. 

“Ni boljšega posla kot je delo, ki si ga razvil iz hobija in ga opravljašz velikim veseljem, pa tudi, če te zbudijo ob 3 zjutraj. Tvoj hobi je namrečpostal tvoje poslan

OPOZORILO! 

Preden začnete z novimi vajami in vadbenimi programi, vam svetujemo, da se posvetujete s svojim osebnim zdravnikom, o tem, ali so te vadbe/vaje/treningi primerne/i za vas. 

Zavedati se morate, da lahko pri vsaki vadbi pride do poškodb in zato se popolnoma strinjate, da vadbo vedno izvajate na lastno odgovornost. 

Trenerka Maja Agrippine, spletna stran Fitnessbymaya.com, vsa socialna omrežja in online platforme povezane z Majo Agrippine, in nihče drug 

(trenerji, inštruktorji, učitelji …) na tem kanalu, ali v programu, v primeru poškodb in drugih nevšečnosti, NE prevzema/jo nobene odgovornosti! 

Bikini Beach Body program, Fitnessbymaya.com in vsa socilana omrežja, povezana z Majo Agrippine in s sodelujočimi, ponujajo informacije o zdravju in telesni pripravljenosti ter so zasnovane samo v informativne namene in v nobenem primeru ne nadomeščajo strokovnega zdravniškega nasveta, diagnoze ali zdravljenja. 

Uporaba vseh informacij, ki so na voljo v storitvi in v tem programu, je izključno na lastno odgovornost. 

Hvala za razumevanje!

Cena programa: 35€ + DDV

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.