fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
19 € + DDV
Get Started

INSTAGRAM AUDIT

Analiza vašega instagram profila

Ljudje, ki obiščejo vaš Instagram profil, se bodo v 5 – 7 sekundah odločili, ali vam bodo sledili ali ne. Torej, prvi vtis je tisti, ki odloča, ali boste pridobivali nove sledilce ali ne!

Kaly

Zakaj bi se zadovoljili s povprečjem, če ste lahko rock star!

Kot lastnica PR Agencije Ekskluzivno sem v poslu že 20 let in sodelujem z največjimi zvezdami v Sloveniji, na Balkanu in širše ter ustvarjam nove brande ter pomagam uveljavljenim znamkam do še večje prepoznavnosti, rasti in prodaje. Sodelovala sem že pri več kot 3.000 projektih, za svoje delo pa sem kot edina Slovenka nagrajena z mednarodno nagrado Dama Leta 2020. Kot piarovka, social media managerka in social media strateg in se zavedam, da je prvi vtis vse. Če ga pokvariš ali ga ne narediš v pravi in veliki meri, ga zelo težko popraviš. Zato vam pomagam, da bo vaš prvi vtis fenomenalen!

Zakaj bi ljudje sledili drugim, če lahko sledijo vam!

Z analizo vašega Instagram profila poskrbim, da bo vaš prvi vtis takšen kot mora biti, pravi in popolnoma optimiziran, da boste lahko plavali s konkurenco in bili boljši od nje. Zakaj bi ljudje sledili konkurenci, če lahko sledijo vam! 

Pregledala bom vaš Instagram profil in vam dala napotke za izboljšave. Povedala bom, kaj je dobro in kaj ni. Kaj bi lahko bilo boljše in na kakšen način. Kaj vam priporočam za hitro implementacijo in kaj na dolgi rok. Pregledala bom vaš celoten profil in v roku 3-5 dni boste prejeli mojo analizo vašega profila z napotki za izboljšave, ki jih boste lahko nemudoma implementirali in s tem takoj izboljšali vaš Instagram profil.

Redna cena tečaja je 99 EUR. Trenutno pa je tečaj tokrat tebi na voljo po super ugodni ceni le 19 EUR!

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.