fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
49 € + DDV
Get Started

Solo plesna vadba

Začetna stopnja

Solo plesna vadba je plesni paket pri katerem gre za individualno plesno vadbo, ki vključuje štiri plese, salso, bachato, flamenco in charleston. Solo plesna vadba je namenjena vsem posameznikom, tako moškim kot ženskam, ki bi se želeli naučiti osnov omenjenih štirih plesov.

Martina

Vsak ples v paketu SOLO PLESNA VADBA, ima uvod (predstavitev plesa in njegovih glavnih značilnosti), razlago in učenje koreografije z demonstracijo (osnovnih plesnih korakov, elementov, figur), predstavitev štetja koreografije (prikaz spredaj, iz strani in zadaj), razlago in demonstracijo uporabe rok v koreografiji posameznega plesa, ter demonstracijo plesne koreografije posameznega plesa po glasbi.

Vsak video tako ponuja celosten vpogled v posamezni ples, vse od izvora plesa, do razlage in predstavitve, učenja koreografije in osnovnih elementov, štetja, uporabe rok, ki plesu dodajo estetski pridih, do demonstracije koreografije po glasbi.

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.