fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
87,00 € + DDV
Get Started

PREBUDI BOGINJO V SEBI

3. mesečni FIT program PREBUDI BOGINJO V SEBI, za ženske po 35. letu

KAJ TI BO PRINESEL PROGRAM PREBUDI BOGINJO V SEBI?

Motivirana boš, imela boš več energije, izgubila boš kilograme brez odvečnega napora, naučila se boš super trikov za topljenje maščob in vedno boš v formi. Izgledala boš mlajša in bolj sijoča!
Program, ki je prinesel rezultate na stotine ženskam, je zdaj na voljo tudi on-line! Program sem na ženskah preizkušala zadnjih 15 let in ga izpilila do potankostmi.
1:1 sem kot svetovalka za prehrano pomagala na stotine ženskam v več državah, da so izgubile kilograme in prišle do svoje idealne teže, da se počutijo boljše, imajo več energije, vitalnosti, lepšo postavo, da se v svoji koži počutijo boljše in bolj mladostno.
Iskala sem vedno nove in nove trike, da sem program prilagodila na tempo sodobne ženske, ki je mama, poslovna ženska, ki nima časa biti vsak dan 3-5 ur v kuhinji, ampak išče hitre rešitve, ki bodo enostavne za implementiranje in bodo izjemno efektivne na dolgi rok, brez odvečnega napora, tudi takrat, ko bo kdaj grešila, saj vsi radi tu in tam posežemo po kakšnih dobrih piškotih ali torti, ampak razlika je, da vas naučim, kako lahko to delamo brez slabe vesti in še vedno ostajamo v formi.

 • BODI V NAJBOLJŠI FORMI SVOJEGA ŽIVLJENJA TUDI PO 35. LETU, S SKRBNO NAČRTOVANO PREHRANO, PRILAGOJENO ZA ŽENSKE.
 • BREZ ODREKANJA BOŠ IMELA LEPO IN FIT POSTAVO IN NAUČILA JO BOŠ VZDRŽEVATI, DA BOŠ LAHKO KAR CELO LETO V KOPALKAH.
 • PREJELA BOŠ SLASTNE RECEPTE S PREDLOGI ŽIVIL ZA METABOLIČNO IZGOREVANJE MAŠČOBE IN PRILAGOJENE JEDILNIKE ZA DELOVANJE ŽENSKEGA TELESA, DA BOŠ ZDRAVA, FIT IN BOŠ SIJALA Z NEUSTAVLJIVO PRIVLAČNO ENERGIJO BOGINJE.
 • NIHČE, RAZEN TEBE, NE BO VEDEL, KAKO TI USPEVA BITI FIT BREZ NAPORA VSE DNI V LETU, S PREHRANO PA BOŠ URAVNALA TUDI HORMONE NA NARAVEN NAČIN, DA BODO TI DELALI ZATE IN NE PROTI TEBI, DA NE BO BOLEČIH MENSTRUACIJ IN ZOPRNIH MENOPAVZ, DA BO TVOJA KOŽA LEPŠA, LASJE SIJOČI IN NOHTI BOLJ TRDI.
 • S PROGRAMOM BOŠ MAŠČOBO KURILA IN NE PRIDOBIVALA.
  S PRAVILNO IN PROFESIONALNO VADBO BOŠ PRIDOBILA LEPO TELO IN PSIHO FIZIČNO MOČ NAJSTNICE.
 • POVRNILA SE TI BO MOTIVACIJA, ENERGIJA IN VITALNOST.
 • KOT BONUS DARILO BOŠ PREJELA ŠE VAJE IZ JOGE OBRAZA ZA SIJOČ VIDEZ BREZ GUBIC

ZNOTRAJ PROGRAMA PREJMEŠ:

 • PRILAGOJENE JEDILNIKE IN SUPER SLASTNE RECEPTE ZA URAVNOTEŽE OBROKE, BOLJŠEA POČUTJE IN IZGUBLJANJE KILOGRAMOV
 • EFEKTIVNE ON LINE VADBE ZA PREOBLIKOVANJE CELEGA TELESA
 • NASVETE ZA URAVNAVANJE HORMONOV
 • TRIKE ZA HITRO METABOLIČNO IZGOREVANJE MAŠČOBE
 • IN JOGO OBRAZA ZA LEP IN SIJOČ VIDEZ BREZ GUBIC

PROGRAM STA SESTAVILA:

KALY KOLONIČ
Osebna svetovalka za prehrano in gibanje ter dosego psiho fizičnega optimuma. Kaly je svoje bogato znanje nadgrajevala dolga leta po vsem svetu in se je učila od različnih strokovnjakov na področju prehrane in dobrega počutja. Je učiteljica dance aerobike, pilatesa in več zvrsti plesa, že 20 let nazaj pa je naredila svoj program efektivne vadbe za ženske z imenom Tae Fit, ki je sestavljena iz elementov aerobike, plesa, razteznih vaj, borilnih veščin, joge, pilatesa in vaj za koordinacijo in sproščanje. Kaly zadnjih 20 let dela programe prehrane in vadbe 1:1 in je svetovala že na stotine zadovolnim strankam v več državah, zadnja leta pa se je skoncentrirala tudi na vpliv hormonov na naše telo in trike za efektivno implementiranje uravnoteženih prehranjevalnih navad v hiter tempo življenja, v katerem vsi živimo. Kaly je tudi umetnostna life coach terapevtka in ima diplomo iz Energijske medicine, s tehnikami pa pomaga še dodatno dvigniti imunski sistem svojih strank skozi poznavanje delovanja meridianov in našega energijskega telesa. Na prehrano za ženske se je osredotočila zato, ker je sama pri sebi in pri številnih svojih strankah ugovotila, da ženske nujno potrebujejo poseben in skrbno izdelan program prehrane za obdobje po 35. letu, saj se žensko telo takrat začne zelo spreminjati. Preprosto se ne moremo več prehranjevati po 40. letu tako, kot smo se v svojih 20. in 30. letih, saj nam delovanje telesa in vpliv hormonov tega ne dopušča. Preprosto pridemo v obdobje, ko postane skrb za naše zdravje in dobro počutje primarnega problema in ko je potrebno prilagoditi način življenja. Da pa ženske ne bomo čutile potrebe po velikih spremembah, je iznašla način enostavnih implementacij v naš vsakdan, ki delajo drastične spremembe, tako da dobro počutje, nivo energije, lepo in fit postavo in lahko izgorevanje maščobe.

DENIS PORČIČ – Chorchyp
Je profesionalni borec, trener borilnih veščin, svetovni prvak v kickboxu, osebni trener, lastnik Kluba borilnih veščin Samurai, reper, igralec in humanitarec. Pred časom nas je presenetil tudi s svojimi plesnimi sposobnostmi v oddaji Zvezde plešejo, kjer je dokazal, da se vsega v življenju loteva na profesionalen način in z veliko mero vneme in zagnanosti. Denis je kot osebni trener do potankosti izpilil vaje za preoblikovanje ženskega telesa in se ukvarja s pravilnim izvajanjem vaj za moč ter zdravje sklepov in mišic. S svojimi treningi že dolga leta pomaga ženskam popolnoma preoblikovati njihovo telo, hkrati pa jih z vajami za um motivira, da se v svoji koži počutijo fenomenalno.

Pozor!

OB HITREM NAKUPU PROGRAMA PREBUDI BOGINJO V SEBI (in ob plačilu v enem obroku)
PREJMEŠ ŠE BONUS DARILA:

 • PROGRAM 3 X 3 S POSEBNIM SKLOPOM VAJ ZA CELO TELO, KI JIH DELAŠ NA TRI RAZLIČNE NAČINE
 • PROGRAM 60 MIN VADBE ZA KREPITEV SKLEPOV, MIŠIC IN PREOBLIKOVANJE TELESA
 • PROGRAM SAM SVOJE SREČE KOVAČ, za energijsko zaščito in delovanje v svoji energiji

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.