fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
39 € + DDV
Get Started

PROGRAM 5 ELEMENTOV

S tabo želimo deliti vso znanje in modrost, ki smo jo nabrali na vseh področjih življenja, zato smo zate pripravili Complete Life Program 5 elementov- trening za zdravo in lepo telo, meditacijo 5 elementov, 5 različnih načinov prehranjevanja, nasvete na čustvenem in poslovnem nivoju, ki jih lahko sami povežete s celovitim izvajanjem v svojo celoto, ter tako postanete boljši na vseh nivojih življenja.

Complete Life team

Redna cena Programa 5 elementov je 350 eur, za kratek čas pa smo jo samo zate znižali na samo 39 eur!

COMPLETE LIFE PROGRAM 5 ELEMENTOV ZAJEMA:

DENIS PORČIĆ- CHORCHYP:

60 – 90 min trening 5 elementov, v katerem se ne posvečamo samo oblikovanju telesa ampak celostni krepitvi našega telesa, zdravju sklepov, vezi, mišic in kosti.
(video + pdf)

NEJC KOFLER:

Prehranjevanje na pet različnih načinov, ki si jih lahko prilagodite glede na vaše potrebe in želje.
(5 pdf z jedilniki)

ALENKA NICCOLIN:

Vodena umska vaja v kateri odkrivamo sebe skozi naših 5 čutov. Mentalna vaja 5 čutov je namenjena izboljšanju samopodobe, mentalnih sposobnosti in grajenju notranjega miru.
(voden zvočni posnetek)

PRIMOŽ KOZOLE:

Meditacija 5 elementov, v kateri se posvečamo večjim notranjim organom, v katerih se nabirajo pozitivna in negativna čustva, ki so v tesni povezavi z naravo in našim umom.
(2 videa + pdf)

KALY KOLONIČ:

Nasveti za uspeh, vaje proti stresu, krepitev imunskega sistema (energijska medicina), vaja Super Spomin- limiti v glavi ne obstajajo.
(4 videi + pdf)

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.