fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
25 € + DDV
Get Started

SAM SVOJE SREČE KOVAČ​

Z energijo do uspeha, zdravja in sreče!

Ena izmed izjemno funkcionalnih strategij v mojem življenju je bila ta, da sem začela načrtno a elegantno rezati iz svojega življenja ljudi, ki so bili v moji družbi samo zato, da so se napajali na moji energiji. Za svoje osebno zadovoljstvo. Vsi imamo takšne ljudi ob sebi in to na vsakem koraku. To so ljudje, ki nas izčrpavajo, nam kradejo energijo, nas izžemajo, nas oddaljujejo od našega pravega cilja in poslanstva. Svoj čas in energijo tratimo za njih, namesto da bi hodili po jasno zastavljeni poti- NAŠI pravi življenjski poti in življenjskem poslanstvu.

Kaly

Da smo zdravi, uspešni, srečni in zadovoljni je ključno:

  • Da živimo v svoji energiji
  • Da se znamo zaščititi pred energijskimi pijavkami
  • Da znamo rezati njihove lovke in priseske, da nam ne kradejo naše energije (da nam ne pijejo energije)
  • Da se znamo pred takšnimi ljudmi zaščititi!

Brez teh izjemno uspešnih tehnik se nam bo vedno zdelo, da nekaj ni v redu, da nekaj manjka, da nam nekdo krade energijo, smo utrujeni, nas boli glava, smo brezvoljni in brez prave energije, stvari nam ne gredo po planu in nas držijo nazaj, ne dosegamo uspehov s hitrostjo, kot si jo želimo, v partnerstvu včasih začutimo nepojasnjeno energijo (enako se lahko dogaja pri družinskih članih, otrocih, hišnih ljubljenčkih…).

Če nam ljudje kradejo energijo to vpliva tudi na našo komunikacijo, kreativnost, doseganje ciljev, preskakovanje ovir, otežuje nam energijo, ko se moramo postaviti zase in za svoje želje. Ko smo v svoji lastni energiji smo sami kreatorji svoje usode. Ko imamo na sebi škodljivce in pijavke energije, naše življenje ne gre pravo pot, mi smo samo sopotniki, voznik pa je nekdo drug.

Se počutite izžete, vas daje utrujenost, nespečnost, razdražljivost, glavoboli, depresija, pomanjkanje energije, bolečine v križu, vratu in ramenskih obročih, pritisk v prsih, ko si ne upate narediti spremembe v življenju, počutite se slabo in energijsko izčrpano po končanem razmerju, ste jezni in nezmožni odpuščanja, imate občutek krivde,  zamere? Vse te stvari vam govorijo, da niste v svoji energiji. In s tem vas energije držijo na enem mestu. Daje vas notranja razjeda, ki je ne čutimo vedno, saj se dohaja na podzavestni ravni. Na daljši rok se to preoblikuje v zdravstvene težave.

Zagrabi krmilo in svojo usodo v svoje roke!

Ko boste v svoji energiji in ko boste odstranili energijske pijavke, se to ne bo dogajalo. Lahko boste zadihali in dosegali uspehe!

V 5 videih bomo obdelali zanimivo tehniko, s katero se boste postavili v svojo energijo, rezali pijavke vaše energije, se zaščitili pred njihovimi negativnimi vdori in negativnimi vdori energij. Naučila vas bom tudi trikov, kako boste še bolj uspešni na sestankih, pri sklepanju poslov in pri komunikaciji s partnerjem.

Tečaj lahko opravljate kadarkoli vam odgovarja! Brez časovnih omejitev! Video lahko večkrat pogledate. 

Redna cena tečaja je 150 EUR. Trenutno pa je tečaj tokrat tebi na voljo po super ugodni ceni le 25 EUR!

PREJMETE ŠE:
VIDEO O KRISTALIH: Njihove pozitivne in negativne lastnosti

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.