fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
49€ + DDV
Get Started

SAMOZAVEST PRED KAMERO

Ljudje imajo večji strah z nastopanjem in govorom v javnosti, bodisi v živo, bodisi na socialnih omrežjih, kot jih je strah smrti.

Trema, potenje, tresenje glasu in kolen, globoko dihanje in strah bosta s programom Samozavest pred kamero hitro le še bled spomin v preteklosti. 

Video je tisti, ki najbolje konvertira na socialnih omrežjih in nasploh, zato je pomembno, da se naučimo suverenega in samozavestnega nastopanja,  ki nam bo koristil v življenju v številnih situacijah, pri razgovorih za službo, nastopanju v javnosti, dajanju govorov, pri prezentacijah, povezovanju s sledilci na socialnih omrežjih. 

Naučili se boste, kako ste s triki in vajami lahko veliko bolj samozavestni, suvereni, privlačni, prepričljivi, zaupljivi in avtentični.

Povečali boste komunikacijo, nastop in prezenco, govorili boste jasno in razločno, saj se boste naučili boljše artikulacije. Iz introvertirane osebe se boste spremenili v ekstrovertirano, ki je všeč vsem.

Izvedeli boste, kako lahko sami posnamete videe za socialna omrežja, da se bodo vaši sledilci povezali z vami in da bodo postali vaši fani in kupci.

Kaj vse morate vedeti o tem, kako posneti video, katero opremo uporabiti, kaj v resnici potrebujemo in kako se lotimo snemanja videov. Kako ga obdelamo, da za to ne porabimo nič denarja.

Kot radijska in TV voditeljica ter moderatorka številnih javnih prireditev, nastopov in predavateljica sem v zadnjih 20 letih nanizala ogromno izkušenj na področju javnega nastopanja in se iz introvertiranega in tihega dekleta spremenila v komunikativno in samozavestno žensko, ki je suvereno vodila številne TV oddaje in radijski program ter odvodila številne javne prireditve, med drugim 4 x zapored Miss Universe v živo, World Top Model Slovenia, oddaje Musicinfo, Smeha polna skleda, Pod žarometi, Complete Life, TV poročila. Redno pa tudi predavam podjetnikom in diplomantom. 

On line program temelji na mojih 20 letnih izkušnjah, ki jih imam kot lastnica PR in marketinške Agencije Ekskluzivno, social media strateg, manager in coach. V svoji karieri sem speljala že 3.000 projektov in pomagam podjetnikom do preboja, vidljivosti, prepoznavnosti in uspeha. Za svoje delo sem prejela mednarodno nagrado Lady of the year za uspeh, doprinos družbi in preboj v tujino s svojimi lastnimi blagovnimi znamkami. Nastopanja v javnosti učim številne podjetnike in znane osebnosti, modele in vse, ki se želijo prebiti iz svoje lupine in cone udobja.

Po 20 letih pred kamero, številnih vodenj v živo in na stotine moderiranj TV oddaj različnih vsebin, TV poročil in povezovanj dogodkov in TV šovov, sem ustvarila program SAMOZAVEST PRED KAMERO, ki vam pomaga do samozavesti, ne samo v javnosti in na socialnih omrežjih, ampak tudi v življenju.

Zavedali se boste svoje prezence in jo izboljšali, povečali boste samopodobo in samozavest, se povezali z ljudmi v živo in on line, povečali komunikacijo, izboljšali artikulacijo, se naučili retorike, se znebili strahu in treme.

Suvereno boste nastopali v javnosti, vodili zoome, programe, prezentacije, predavanja, se samozavestno pogovarjali za službo in projekte.

Naučila vas bom tudi, kako se povezati s sledilci na socialnih omrežjih preko videa, kako ga posneti, kakšno opremo boste potrebovali in česa ne potrebujete in kako lahko sami brez denarja zmontirate video.

Zakaj je pomembno, da smo v življenju in pred kamero samozavestni in prezentni?

Ker je od tega odvisen naš uspeh, kako nas dojemajo drugi ljudje, ali nam zaupajo. S samozavestjo bomo dobili boljše projekte, dosegali bomo več in v svojo smer privlačili stvari, ki si jih zaslužimo.

Video na socialnih omrežjih najbolje konvertira, še posebej pristni in samozavestni videi, kjer pokažemo svoj obraz. Večini ljudi je to najbolj grozna stvar, ne vedo kako bi se zadeve sploh lotili in ne zberejo samozavesti, da bi posneli video.

To bomo odpravili, saj vas bom naučila, kako lahko posnamete video z največjo lahkoto, kaj povedati, na kakšen način se izražati, da se boste povezali z ljudmi, medtem ko jim boste samozavestno predali informacije. Suvereni boste in trema bo samo še stvar preteklosti!

Izdam vam tudi, kako sem se sama kot najbolj introvertirana oseba soočala s strahovi javnega nastopanja in kako sem se iz majhne tihe deklice prelevila v samozavestno radijsko in TV voditeljico in vodjo na področju PR in promocije, ki sodeluje z največjimi zvezdami in podjetniki. Samozavest mi ni pomagala samo pred kamerami in v javnosti, ampak tudi v zasebnem in poslovnem življenju. In to z veseljem učim naprej.

Ob nakupu programa SOCIALNA OMREŽJA ZA POSEL IN VEČANJE PRODAJE, ker sem za vas pripravila 50 video treningov in vam razrijem vse korake, ki jih jaz uporabljam pri grajenju blagovnih znamk kot lastnica PR in marketinške Agencije Ekskluzivno, kjer sem v zadnjih 20 letih speljala že več kot 3.000 projektov in za to prejela tudi mednarodno nagrado, pa boste program SAMOZAVEST PRED KAMERO prejeli gratis! Ampak pohitite, saj velja akcijska ponudba samo limitirano obdobje!

Cena: 49€ + DDV

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.