fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
40 € + DDV
Get Started

3 mesečni PROGRAM: POSTANI SAMURAI

Borilne veščine s Chorchypom za otroke (in starše)

Za koga je program?

Program je namenjen otrokom od 5. do  12. leta starosti ter za njihove starše, za izpostavljanje boljših odnosov in povezovanje.

Program pa lahko izvajajo tudi mlajši ali starejši.

Kaj vsebuje program?

Program vsebuje začetne tehnike udarcev, tehnike gibanja kickboxinga, vaje za moč in eksplozivnost, vaje gibanja živali, ki poskrbijo za boljšo koordinacijo, stabilnost in mobilnost telesa, vaje pliometrije, vaje za distanco, igre povezovanja in druge zanimive igre.

Vaje se stopnjujejo iz tedna v teden in vedno boste spoznali kaj novega. Zato izvajajte program iz dneva v dan, iz tedna v teden, saj program vsebuje kar 12 tednov treningov s katerim boste postali boljši atlet, dvignila pa se bo tudi vaša pozornost.

Kako pristopim do programa?

Najpomembnejše je to, da ste do sebe iskreni in poznate svoje sposobnosti ter svoje zmogljivosti in tako pristopate do programa.

Nikakor ne priporočamo, da preskakujete dneve s treningi. Želimo, da najprej osvojite osnove in napredujete počasi ter pravilno. Zapomnite si, vsaka hiša se začne graditi pri temeljih in ne pri strehi.

Najprej dodobra osvojite tehniko in vse vaje, potem dodajajte stopnjo težavnosti, s tem ko dodajate nove težje vaje.

Poleg vsake zapisane vaje se na desni strani nahaja tudi video, v katerem so prikazane vaje in vsa potrebna navodila, da boste delali vaje pravilno. Zapisane so tudi ponovitve, serije, ter čas izvedbe, vse ostalo je na vas, saj boste z disciplino, odločnostjo ter doslednim izvajanjem programa prišli do pravih rezultatov.

NI VAŽNA ZMAGA ALI PORAZ, VAŽNA JE MODROST, KI JO ODNESEŠ VEDOČ, DA SI DAL VSE OD SEBE!

Koliko časa lahko izvajam program?

Program lahko izvajate kolikor časa želite. Ko osvojite vseh 12 tednov treningov, se lahko vrnete na sam začetek in znova začnete s programom. V tem primeru si lahko prilagodite čas izvedbe udarcev, gibanja in vse vaje po svojih sposobnostih.

Na kratko o avtorju programa.

Avtor programa je Denis Porčič – Chorchyp, trener borilnih veščin in osebni trener, Sloveniji bolj poznan kot profesionalni borec, glasbenik, zaščitnik živali, finalist oddaje Zvezde plešejo in udeleženec mnogih dobrodelnih akcij za socialno ogrožene.

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami učenja borilnih veščin in fitnesa je njegov cilj posredovati vse znanje ter modrosti med mlade in vse ljudi. V svojem klubu borilnih veščin Samurai trenira in uči že preko 150 ljudi, v svoji dolgoletni karieri pa je preko svojih treningov in dogodkov treniral, pomagal do rezultatov ter svetoval že več kot 10.000 ljudem.

Zaradi situacije, ki nas obkroža pa je sedaj prvič pripravil obsežen one-line program v katerem je vse znanje, da bi pomagal vsem, ki si to želijo.

Od vsakega prodanega Complete Life programa, del sredstev namenjamo v dobrodelne namene za zlorabljene otroke (Lunina vila) in zapuščene živali (Angelske šapice).
Hvala, ker ste kupili program Complete Life, saj s tem tudi vi darujete.
Več o tem si preberite tukaj.